Pages

Tuesday, 26 July 2011

Mahu Makan Di Restoran Tandas?

Assalamualaikum.

Jangan terkejut dengan title untuk entry kali ni sebab restoran tandas ni memang betul2 wujud kat China dan Taiwan. Kat Malaysia bila lagi? Tak payah ada pun takpe..Tapi persoalannnya sanggup ke kita nak makan kat tempat macam tu. Tapi orang zaman sekarang ni memang ada selera makan yang pelik2 dan jugak selera makan kat tempat yang pelik2. Let's the picture do the talk. Huhu



*Gambar ni diambik di sebuah restoran di China, nama restoran tu Modern Toilet. Eh, apa da?Restoran nama toilet.Jom kita tengok ciri2 unik yang ada kat restoran ni.


  • kerusi menggunakan jamban duduk (toilet bowl) yang sebenar 
  • dinding dihias warna kekuningan seolah-olah air kencing
  • ais krim berbentuk najis
  • 'hot pot' berbentuk jamban duduk
Wahhh..uniknya!!Eww..geli2,nak termuntah..haha. Nak tahu tak apa komen pemilik restoran ni pasal idea untuk tubuhkan Modern Toilet ni?

"Restoran dan toilet adalah 2 perkara yang amat berbeza. tapi apabila digabungkan, ternyata ia menjadi satu gabungan yang unik" Erk..boleh pulak dia komen camtu.

Jom tengok gambar lagi!!



Inilah ciri2 unik  yang dikatakan kat atas tadi tu.Anda rasa nak muntah?Sila cari mangkuk tandas sekarang^_^

p/s:kalau ada sesiapa nak belanja aku free pun, aku takkan makan la kat sini. huhu.Tetibe curious nak tahu macam mana rupa tandas kat dalam restoran tandas ni..Hurmm...

14 comments:

cheqhaizan said...

unik mmg unik huhu tapiii x lalu nak mkn...huhu

sakura_sue said...

euwwww.geli gila boleh x??

asnizaziz said...

@cheqhaizan:tau xpe..mati selera..huhu

@sakura:memang geli sangatt, tapi xtau nape nak wat entry ni:D

Laila Majid said...

eeeeeeeeeee bentuk taik makanan die ! tak lalu >.<

Shaherah said...

kembang tekak.. kurang selera makan.. >.<"

asnizaziz said...

@laila: hehe,,tau xpe..ewww

@shaherah: bukan kurang selera makan, hilang terus selera tu.

~eZmALiZa~ said...

mmg wujud restoren mcm ni..kite penah jumpe satu kat queensbay penang dulu..

bila dunia makin maju, manusia pon mulalah berperangai gila.konon2 unik sgt la tu.padehal entah hapa2..

=)

FasiHaH SupiaN said...

erkkk...eiii xselera nak makan laahh camnieee...

aesh came said...

ooooooh~~gila ini

fadhdeela said...

lalu ke nak mkn mcm nie??ish2 mcm2 la huhuhu

|| A r a W a n i || said...

Ya ALLAH~~
Tolonglah.. never ever ever okay makan dekat tmpat mcm ni..
dekorasi dh kreatif dh, bab makanan berbentuk najis tuh tolonglah xbleyh nak terima..


wekkkk!!!!!!!!!!!!!!!!

Nabila Huda said...

lepas makan boleh terus berak..hahaha.. erghhh.. x lalu nak makan..

adrinaqamarina said...

fuh! diorang memang suka buat konsep pelik3 camtu kan?

dill said...

tanak saye pegi tempat ni. adeh

dill.