Pages

Saturday, 24 September 2011

Lama tak update + amazing azan discovery

Assalamualaikum.

Lebih kurang 2 minggu tak update. Tak sempat, busy bebenar. Mengalahkan PM. Tak nak cerita panjang pun, cuma nak share satu video ni. Ini bukti yang menandakan azan dapat didengari setiap 24 jam di seluruh dunia. Subhanallah. Kalau azan dah tak dapat didengar lagi, mungkin itu petandanya nak kiamat la tu. Apa2 pun kena prepare la kan. Jom tengok!






p/s: video ni dah lama, mungkin ramai yg dah tengok.Ini bukti kekuasaan Allah dan lagi satu cepat2 lah tunaikan solat bila dah masuk waktu ya :)

9 comments:

mocha~ said...

peringatan yang baik :)
syok2 blog walking..kadang2 terlewatkan solat,

thanks again~

iMBobo said...

first time tgk ni, selama ni dgr ustz ckp je, kali ni dapat tgk video..thanks! :)

Zul Fattah said...

tima kasih utk peringatan ni.. aku pernah tegok vedio ni.. klau azan ni terputus, bintang melata akan kluar r..

aniki said...

fuh..takjub giler..

JIJI YU said...

setiap masa...kebesaran allah dilaung2

fa-in said...

Allahuakbar!

yea, masing2 busy kan skrg.. :/

dhiera said...

tak dapat tengok. sob

amna said...

T.T subhanaAllah..

aimie amalina said...

Allahu akbar! Allahu akbar!
sangat takjub kan =]