Pages

Wednesday, 13 February 2013

Save the Date [15 Mac 2013]

Assalamualaikum.

Semasa aku menaip entri ini aku sedang tersenyum. Tahu mengapa? Hampir 9 Bulan tak ada langsung entri di blog ini selepas entri yang terdahulu. Aku sangat sibuk. Mak n abah je yang tahu betapa sibuknya nak menghabiskan chambering ini. Ya Allah terima kasih Ya Allah. Habis juga akhirnya chambering ni tanggal 27 Disember lalu. Haaaa

Mana taknya balik-balik rumah je cakap kat mak, "Mak, penatla, penatla nak berhenti la tak mampu dah. stress la. blablablabla" Mak kata, "Sabar, sabar. Positiflah. Kejap je masa berlalu nanti" 

Dan betul cakap mak. 9 bulan tu dah berlalu dengan jayanya. Alhamdulilah.*bunyi fireworks*

Oh ya, tanggal 15 Mac 2013, dengan bangganya [atas sokongan mak abah, famili, adik beradik. saudara-mara, kengkawan etc] akhirnya aku akan didaftaraikan sebagai Peguambela & Peguamcara di Mahkamah Tinggi Muar, Johor. Fuhh lap peluh

Dah lama tak menulis ni. Rasanya kena asah bakat menulis ni dalam next entry kot. Next year ke :p Baru perasan banyak betul perubahan kat blogspot ni. Macam-macam ado. Tapi diri aku tak ada perubahan apa-apa pun. EYEBAG makin tebal ada lah.

Sesiapa nak minta tips, bolehlah tweet saya ya. #promote twitter.com/asniza_aziz Nak minta rebate, mintak kat Najib eh


6 comments:

bintu 'ali said...

tahniah babe...T_T
rindu

Sakura Sue said...

kat muar johor? huhu tmpt sy tuu >_<

Yumna Khazali said...

As!! congrats..akhirnye xsia2 ak kawan ngan ko ms foundation dlu..kalo x maunye sombong ko dh jd lawyer skg,mesti xpndang dah cikgu cam ak..(sobs)..bangga kawan ak lawyer tauuuu :)

asnizaziz said...

terima kasih semua! jemputlah datang bawak present besar eh. hihi

noly anna said...

hi.
I am blogwalking.
If u want to be a glampreneur like me, do visit my blog http://nolyanna.blogspot.com/

Cik Anggur said...

follow blog cik anggur,follow twitter atau facebook cik anggur balik terima kasih di http://inibelogcikanggur.blogspot.com