Pages

Wednesday, 20 July 2011

Firdaus Life:Berkawan Dalam Kumpulan



Mari Kita Sama-sama Berkawan
^_^


19 comments:

fatin syahirah :) said...

dari kumpulan 7 datang singgah :)

salam perkenalan :)

PeRmAtA bIrU said...

hai... huhuhu... kita satu kumpulan lah... jom kita terjah kawan2 yang lain..:)

hira said...

singgah sini dari segmen freaky. hehe. salam perkenalan~ :D

fae jamal said...

fae singgah sini mencari kawan! ;)
salam perkenalan! ;)

dari segmen freaky :
kumpulan 4
no 8

Leya said...

hai salam..singgah sini dari group yang sama

Dianaa said...

Hi! Diana datang nak singgah and kita dari kumpulan yang sama :D

Kei Seichi said...

hye...selamat berkenalan..
kite dari group yang same.. =)


p/s: jom join contest kat blog sy..
http://kei-seichi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-nak-header-flash.html

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak..

singgah sini dari segmen "berkawan dalam kumpulan"

jemput ke blog saya..

MOHD NASER.com

Ezad Skytech said...

salam perkenalan....=D
singgah balas ke sini...hee~
sy dari kump. 1 (^^,)

Wyna Nubies said...

As Salam,

wyna dari kump.1 datang nak berkawan :D

follow sini jugak !

sue perbs.. said...

dtg terjah n follo sini

pengemis Cinta~ said...

Salam ziarah kembali..thanks^_^
salam ukhuwah..may Allah bless.ameen..;)

Nur Najwa said...

Hai, saya dari segmen freaky..

Jom kawan... :D

nice to meet you, :)

SHAHIRAH ADIZAN said...

salam ziarah . eyraa dari kumpulan 3 :) http://shahirahadizan23.blogspot.com

Qynisma said...

hehe dtg ziarah & memfolo awak :D
keepintouch yeh! :P

iffah nabilah said...

sedang terjah .
salam perkenalan .
done follow awk .
follow me back eak ??

iyan shazlind said...

hi awak,
singgah dan follow, sy dari kump 5..semoga awak happy2 selalu ya :)

zareliqa afiqa said...

yuhuu~ iqa dari kumpulan 4 dtg terjah kat cnie walaupun segmen da abis,ehee :)
salam perkenalan ya!
http://zareliqaafiqa.blogspot.com

F.U.Z.Z.Y said...

weeee~ cik fuzzy dtg sini...
membalas kunjungan dari segmen ini jugak :)
salam perkenalan yerk~!!