Pages

Saturday, 14 May 2011

Hari ini Hari Sabtu, Esok pula Hari Apa?

Hari ini 14 Mei 2011..Semalam 13 Mei 2011..first time aku wat blog ni..xde niat pon nak jd blogger ke hapa..aku saje je..aku memang minat menulis daripada dulu lagi..tp cuma xda peluang and kesempatan je (ceh, macamla bz sgt kan,.ini cuma alasan je)haha..

Aku ada kat umah lagi ni..esok 15hb nak balik Shah Alam semula..Ala,baru je dok bersukaria kat rumah seminggu, dah kene balik Shah Alam..UiTM dihatiku la katakan..huhu

Sempena 16 Mei ni aku nak ambik kesempatan ni utk ucapkan "selamat hari guru" utk sume guru-guru yg penah mengajar aku kat sekolah tadika,sekolah rendah sampaila ke sekolah menengah...kalau cikgu2 sume x ajar saya..confirmla sy xdpt msuk universiti kan cikgu kan..cikgu musti bangga dapat anak murid mcm saya ni..ahaks~


sebut pasal universiti ni,tanggal 16 hb ni gak. aku akan g amik jubah konvo..hoho..setelah belajar sekian lama akhirnya konvo gak aku..tp selagi LLB ni x abes, memang xleh nak menarik nafas lega lagi..tp xpela..bak kata mak aku, "slow slow"..

so, 18hb ni maka konvola aku yang bernama asniza bt abd aziz..haha..maka, siapa nak g konvo aku nanti sila hadirkan diri anda pada sidang 7 sesi pagi konvokesyen kali ke berapa entah kat uitm shah alam hendaknya..kalau dah dtg tu, jgnla dtg tangan kosong pulak..paling tidak pon bawakla bunga ke teddy bear ke..huhu..demand pulak.. ok,siapa nak g sila angkat tangan mcm usop!!^_^




5 comments:

nourelcahaya said...

selamat bergraduat..18 hb kte wat presentation terakhir sbg pelajar degree..insya-Allah..so, xdpt nak bagi bunga..hehehe

noname said...

hehe..xpe ain..btw thanks..next year insyallah kte konvo lg..time tu dtg eh?best of luck 4 u, k!!^_^

nourelcahaya said...

tq 4 following me dear..awat convo smpai 2 x..ingat dak medic jer konvo 2 x..

noname said...

hehe..ktorg budak2 law uitm memang special case..ktorg double dgree..3 plus 1..yg skrg kite tgh wat yg setahun tu..yg 3 tahun tu da settle..hehe..complicated sketla nak fhm..

nourelcahaya said...

owh cm budak medic lh yer..owh..fhm2..