Pages

Monday, 30 May 2011

Peliknya rasa ni..huhu

Assalamualaikum..

Hello peeps..

Setelah chat dengan seorang sahabat aku semalam tentang haiwan2 peliharaan yang ada kat rumah dia, tetibe aku nak sangat bela haiwan peliharaan atau pet ni..kwn aku siap senaraikan haiwan2 yang ada kat rumah dia..Haha..cuba lihat list ini:




Sweet pulak kucing ni dok 2 ekor je kan=)




Putih suci je arnab ni..Sesuci salju..huhu





Ayam yang berkaki ayam.Takkan ayam pakai crocs pulak..ahaks~




Err..aku tak lah pasti what type of tikus yang dia bela..so, aku berbaik sangka ajela, mungkin dia beli hamster agaknya..haha..sekali dia bela tikus rumah..erkkk..geli den..gelimat..haha:D




Okey, yang ini pelik..sahabatku, kau bela semut? Kalau macam tu, kat rumah aku pun ada..Jangankan aku, rumah orang lain pun ada, bahkan jiran-jiran tetangga aku pun ada..haha..dah sah takde kejela tu..






Hmm..tetibe aku teringat kat kucing terakhir yang aku pernah bela kat kampung dulu..namanya si tompok..gambar seperti di atas:


Tapi ini bukanlah gambar si tompok yang anda sangkakan sebab aku tak pernah ambil gambar dia pun..ni pun aku cari kat internet, inila satu-satunya gambar kucing yang look similar macam si tompokku..Owh, tapi sayang, si tompok sudah tiada di dunia lagi..mati entah di mana, aku pun tak tahu..sedih pulak=(

Hmm..agak2 kalau aku mintak seekor dua arnab daripada kawan aku dia bagi tak?tetibe rasa nak ada pet pulak..hehe:D






No comments: