Pages

Thursday, 19 May 2011

Konvo Pertama=)

Assalamualaikum=)

Alhamdulilah, konvo pertama aku dan kawan2 BLS da pon selesai semalam..konvokesyen sesi pagi memang betul2 menguji kesabaran kami..manakan tidak..keluar saja daripada dewan semalam..panas mentari yang terik dah pun menunggu kami(haha tersastera pula)..biasela kalau da nama pon sesi pagi mestila abes tengahari..xkanla keluar2 dewan tetiba salji pulak..kalau camtu nampak benar menipunya..haha

Owh lupa pulak nak cerita apa yang terjadi sebelum tu..
amik jubah konvo hari isnin- aku n kwn2 (ma'i, naim, kakla, ida)  tidak melepaskan  peluang untuk mengambil gambar pre-konvo sebelum tarikh kejadian..biasalah first time konvo beb..siapa x hepy kan..terima kasihla pada fiza yg sudi jd photographer..tapi kitorg x jadi nak amik gmbr ari isnin sebab cuaca waktu tu panas lain macam..burn kulit den dibuatnya..so, kami amik gmbr keesokan harinya..

mula2 di i-city...

Bayangkan waktu mase tu dlm kul 8 tapi cuaca macam pukul 12 tengahari..tapi nak ambik gambar punya pasal, redah jela..kami ingat masuk i-city tu kena bayar, tapi xde sape pun tuntut apa2 bayaran..mungkin  sebab kami g situ pun jalan kaki, so diorg x sampai hati nak mintak duit kot..haha

Berikut merupakan beberapa keping gambar yang sempat disnap oleh photographer kami..sila2 jamu mata anda=)




Gambar disnap oleh cik fiza, tapi masa ni si ma'i x sampai lagi ke lokasi penggambaran..huhu

perfect 5!!


Gambar dengan mr. Dino..haha



Gambar dengan Mr Elly:p


Selesai di i-city, petang tu kami ambik gambar kat tasik seksyen 2 pulak..cantik tau tasik ni..rugi kalau x ambik gambar..

ala-ala klasik gitu


bergambar di depan tasik..nampak air kat belakang tu?



Akibat berbaring di rumput, maka timbul pula gatal2 di tangan n kakiku..maklumlah kulit sensitif..sabar jelah



End of photo session





ok,gambar nampak gemuk..dislike!!



Ok..ni i like=)



Pertemuan 2 keluarga..da macam jejak kasih pulok..huhu



muka aku hepy setelah menanggalkan jubah konvo tu..panas gila ah~



adik aku pon try gak robe tu..
Selesaila konvo itu..maka jubah itu pun kenela dipulangkan sebab itu bukan aku punya..tapi uitm yang punya..kalau pulang lewat nanti kena denda..huhu

Aku x la excited sgt konvo kali ni mungkin sebab aku pikir next year ade konvo lagi kot..huhu..apa2 pon tahniah untuk semua kawan2 seperjuangan masa BLS dulu..x sabar rasanya nak abeskan LLB n konvo LLB pulak pasni..Insyallah=)




4 comments:

nourelcahaya said...

TAHNIAH utk konvo thn dpn ^_^

noname said...

thanks ain=)

Amer Aizat said...

eh kakak, hang sama la ngan aku. aku pun cam tak excited sangat pu grad ni.ntah nape ntah.

noname said...

tau xpe..huhu..mybe sebab llb x abes lg kot..huhu..wei,aku xde gmbr dgn hang pon=(