Pages

Sunday, 7 August 2011

GiveAway EdY : still beauty


Assalamualaikum

Oh aku join Give Away rupa-rupanya.*Blur* Sesiapa nak join sila klik kat banner kat atas ya. Hadiah sangat comel iaitu patung Angry Birds dan patung comel daripada Australia, korang kan suka main game Angry Birds.

Syarat2 nya ialah:
*Follow 2 link ni
http://edyzaiditravel.blogspot.com/ dan http://danielzaidi.blogspot.com

Terima kasih pada Wawa sebab tag aku.*Terharu* Insan bertuah yang aku nak tag adalah Farah Hani. Jeng jeng jeng.

Cepat2 join. Tarikh tutup sebelum 7 Ogos 2011 pada jam 11.59 malam.

7 comments:

Edy Zaidi said...

thanks sudi join giveaway ni...selamat berpuasa & good luck yer...:)

asnizaziz said...

selamat berpuasa juga ^^

butterflyana said...

Good Luck, Awak!
:)

asnizaziz said...

thank you ^_^

MyShok said...

salam,kalau ada masa cik terjah la my blog,nak follow pun tak pa..kawan2 yang laen pun boleh terjah n follow kalau mahu..

MyShok said...

salam,kalau ada masa cik terjah la my blog,nak follow pun tak pa..kawan2 yang laen pun boleh terjah n follow kalau mahu..

MyShok said...

salam,saya dh follow blog cik btb..